Články

Pokracovanie zraz Tatranská Lomnica 2019

Zdravim jarne naladene motobikeri,

tak co uz ste nastartovali a prevetrali po zime vase motorecky? Ja ano. Nastartoval som obidve. VFR chytla uplne bez problemov na otocenie klucikom a brumlala a brumlala. Vulkan, troska zlobil, ale nezradil. Najprv som prevetral Vulkana a potom VFR. Takze uz mam prve jarne km uspesne za sebou. Kedze ja si servis sam nerobim, tak v pondelok veziem do yamahy v presove ako prvu Vulkana a ked bude hotova, tak ju vymenim za VFR. No a sezona moze zacat. A co vy???

A teraz to hlavne koli comu to tu pisem. Podla srazovniku na nasom fore je nas na zraz prihlasenych uz 31 ucastnikov. A to Viki este nie je zapisany. Dufam, ze uz vsetci mate zaistene aj ubytovanie v hotely Morava. Ja som povodne rezervoval 30 miest. z coho vyplyva, ze kapacita by mala byt uz vycerpana. Ale nezufajte. V piatk som komunikoval s maretingom hotela Morava a Martinecka je ochotna este hladat nejake moznosti priamo v hotely, aby ste nemuseli byvat niekde inde.

Tak ze, kto este uvazujete nad ucastou na zraze, volajte urychlene recepciu hotela Morava. Ked by ste neuspeli, dajte mi co najskor vediet. Nech mozem pre vas este sa pokusit zaistit ubytovanie.

Tiez pre tych, co dojdete uz vo stvrtok a uvazujete nad vyletom lanovkou na lomnicky stit. Mi dajte vediet, nech vam zaistim listky pre vsetkych spolocne do jednej kabinky. Aby ste mohli byt vsetci po hromade.

Kto potrebujete vediet ake kolvek dalsie informacie ohladom zrazu, mozte mi bez problemu volat, alebo pisat. Kontakt na mna: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ; +421 917 757 562 . volajte, piste!

Tesime sa na vas

Alenecka & Vlado

Zdravi Vlado