Články

PF 2019

Trochu opožděně přeji všechno nejlepší do nového roku.

A s rokem novým je také čas na ohlédnutí se za rokem uplynulým. V loňském roce jsme uskutečnili dva srazy v tradičních termínech jaro/podzim. Oba měly velmi slušnou účast, přijeli noví lidé a vznikly nová přátelství.

Oba srazy měly také štěstí na počasí, byť to do poslední chvíle vypadalo všelijak. Jarní termín hrozil lijáky, které se naštěstí den předtím vypršely a podzimní zase hrozil ochlazením a deštěm (pesimisti říkali sněhem), což se naštěstí také nevyplnilo.

Podzimní sraz jsme zpestřili motoorientační soutěží. Ne vše se podařilo, jak mělo. Přispěním nejmenovaného vtipálka se nám trochu zadrhla organizace a z orientační soutěže se stala hromadná vyjížďka. Byť se líbila, soutěž to nebyla. Z toho důvodu jsme označili tento ročník za nultý a v případě zájmu uspořádáme soutěž znova. A lépe.

Děkuji také všem, kteří zaplatili členské příspěvky včas a obzvláště děkuji štědrým dárcům, kteří přispěli nad rámec základního poplatku.

V roce 2019 plánujeme dva srazy. Jeden v na přelomu jara/léta ve Vysokých Tatrách, druhý bude v tradičním podzimním termínu na přelomu září/října. Pokud se najdou organizátoři a bude zájem, uspořádáme i také akce na jaře nebo v létě.

Těším se na setkání s Vámi a přeji šťastný rok 2019 a mnoho krásných kilometrů v sedlech vašich strojů.

Scalla