Články

Ukončení sezóny 2008

Pořádně rozjetá akce

Venku se ochlazuje a silnice se stále víc a víc skrývají pod nánosy podzimního listí. Je to tak, sezona se pomalu ale jistě blíži ke konci. Rozloučili se s ní i příznivci Hondy VFR. Jejich útočištěm byl příjemný penzion v Šubířově.

V sobotu se jednotliví účastníci vydali na projížďku po okolí, někteří jeli rychlejší svižnou jízdu, jiná skupina jela spíš pomaleji. Organizace vyjížďky se sice nepodařila zrovna nejlépe a cesty se roztrhali. Většina účastníků to naštěstí vzala vcelku sportovně. Pravá zábava ale nastala zejména večer v penzionu. Po dobré večeři již byla připravena skupina Darknight. Jedná se v podstatě o revival Nightwish. Skupina se starala o zábavu až do ranních hodin. Jejich výdrž (i vzhledem k odehranému koncertu předchozí den) byla opravdu úctyhodná. Nechyběla ani gumovačka, kterou předvedl Krémr. Přivezl si na to speciální kolo, připravené přímo na to.



V jednotlivých pauzách mezi písničkami byly pro všechny připraveny již tradičně soutěže o řadu zajímavých cen, které věnovali sponzoři, již tradičně většinu cen věnovaly společnosti Contra (Ketten Max, maziva a jiné věci) a Luco (různé vychytávky k počítačům – CD, DVD, myšky atd.). Nově nám ceny věnovala také společnost ČZ řetězy. A tak se pilo pivo mixované s ledovou točenou kolovou limonádou brčkem (Sonnyho příspěvek ke srazu – nemohl se zúčastnit, tak přispěl alespoň nápady do soutěží), čehož se nejlépe zhostil Letec, nebo se předváděly kaskadérské kousky na imaginární motorce (kterou občas představovala židle, občas někdo z lidí a občas to bylo zcela na fantazii přihlížejících). Bednys si místo motorky zvolil mě a tak jsme předvedli jízdu po zadním i po předním, což mu nakonec vyneslo první místo, za které si odnesl Ketten Max.

Poslední soutěží byl tanec na připravený mix písniček, který postupně vyústil v něco mezi amatérským striptýzem, lesbie show a live show. Podívaná to byla zejména pro chlapskou část osazenstva, ale ani motorkářky nepřišli zkrátka, když svou show předvedl Kotel se svojí partnerkou. Z dámského osazenstva se nejvíce předvedla zejména Aduš.

Ráno bylo pro některé ze zúčastněných poměrně náročné a mnozí odjížděli později, než původně chtěli. Příznivci VFR a zejména tradiční jádro klubu předvedlo, že s nimi rozhodně není nuda a umí zábavu pořádně rozjet.

Velké poděkování patří všem sponzorům, kapele Darknight a všem, kteří se na organizaci akce podíleli.

VSTUP DO FOTOGALERIE

A v zimě se můžeme těšit na další zimní setkání na počátku prosince.

koment DaveVFR: Na závěr bych chtěl i já poděkovat všem aktivním členům za tuto veferářskou sezónu, která by bez vás nebyla. Velký dík patří i našim sponzorům firmám Contra s.r.o., Luco a nově firmě ČZ Řetězy s.r.o., které nám poskytují ceny do našich soutěží. Speciální dík patří kapelmajstrovi Alexovi a jeho kapele Darknight. Přeji všem, aby zazimování (těm co zazimují :) ) vašich miláčků proběhlo bez problémů a polámaných kostí a plastů a abychom se ve zdraví sešli na lyžích v prosinci nebo v jedné stopě na jaře 2009.