Logo stránek v záložkách

VFRClubSmall

Bylo období, kdy jsem motorce věnoval největší část svého volného času a značnou část financí. Poslední roky mám však pocit, že s přihlédnutím k těmto kritériím, jsou mým největším koníčkem zuby.

A tak opět sedím v čekárně u zubaře a čekám, až na mě přijde řada. Pokud to nevíte, pak u zubaře vždycky čekáte, až na vás přijde řada. I když přijdete včas na předem domluvený termín. Protože zubař je vždy ve skluzu.

mobileZačíná ve mně sílit podezření, že se mezi zubaři začíná šířit korporátní virus. Neznáte korporátní virus? To je potvora, jejíž existenci dosud nikdo neprokázal. Ale únavový syndrom byl na tom podobně a dnes v něj věří každý.

Jak se projevuje? Např. tím, že u nakažených deformuje vnímání času. Jestliže je schůzka naplánovaná na deset hodin, můžete se spolehnout, že ten, kdo schůzku svolal, dorazí v intervalu 10:05 až 10:15 (vyjma těžce nakažených jedinců, kteří nedorazí vůbec). Je to individuální, ale svým způsobem konstantní. Posléze se naučíte na takové schůzky chodit s plánovaným skluzem, abyste jako trouba neseděli v prázdné zasedačce pro dvacet lidí sami.

U zubaře tohle praktikovat nelze. Kdyby se náhodou stalo, že ten zvláštní den bude váš zubař ordinovat „on schedule“, pak záleží, v jakém režimu váš zubař pracuje. Může se stát, že vyšší prioritu dostanou čekající, kteří na svůj termín přišli včas a vy si počkáte ještě déle.

V záležitostech zubů se tedy snažím být maximálně dochvilný. A pak čekám. Čekání je dlouhá chvíle. Když mám rozečtenou knížku, uteče to rychle. Ale když zrovna nic nečtu, zabíjím čas surfováním po webu. Vytáhnu mobil a začnu tím, že kouknu na klubové stránky, zdali tam není něco nového, co tapatalk nepobral.

Některé věci jsou tak prosté, že vás jednoduše nenapadnou. Mobil používám pro přístup na web zřídka a přidat si klubovní stránky do záložek mě napadlo až při čekání u zubaře. Stránky přidány, ale to logo je nějaké divné… Google má v záložkách svoje Géčko, Apple nakousnuté ovoce, naše stránky oranžový čtvereček s písmenem „H“. Motorkáři na tom nejsou o moc lépe, jen čtvereček je černý a písmenko jiné.

A já bych chtěl taky nějaký obrázek… Strejda google poradí a jak to vypadá, není to nic složitého. Pár tagů a nějaký ten obrázek.

Naštěstí jsme honďácký klub. Loga s křídlem jsou snadno k mání, změna velikosti není žádná práce. Než mi docvakne, který soubor v šabloně musím ohnout, abych tam ty tagy dostal, zabere asi nejvíce času.

Chvíle napětí a…. funguje to!

Firefox

A nejen v mobilu, ale třeba také v Mozille. Takže máme obrázek a až budu mít zase nějakou náladu nebo ji bude mít někdo z klubu, třeba bude obrázek i klubový.

{jcomments on}